Al jaren ben ik lid van D66, want het is echt mijn partij. Vrij en veilig jezelf mogen en kunnen zijn vind ik essentieel. Als gemeenteraadslid in Den Haag zet ik me in voor een mooie, en fijne stad om samen in te leven. Een stad waar iedereen de kans krijgt het beste uit zichzelf te halen.

Luister naar mijn podcast-aflevering over wat ik voor Den Haag wil doen. Via: Spotify of Apple.

Voor de D66 fractie mag ik de portefeuilles Wonen, Mobiliteit en Loosduinen onder mijn hoede nemen. Of het nu gaat om parkeren, de staat van huurwoningen, veiligheid in de tram of het Loosduinse Hoofdplein, ik ga er mee aan de slag.

Ik neem deel aan de commissies Ruimte, Leefomgeving en Bestuur en vertegenwoordig de hele gemeenteraad bij de adviescommissie Vervoersautoriteit bij de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Daar ben ik ook vicevoorzitter van en zit ik in de agendacommissie.

De Haagse gemeenteraad komt ook regelmatig naar de stadsdelen toe met ‘Raad in de Stad’, een avond waarop bewoners hun idee├źn en grieven met raadsleden kunnen delen. Ik zit in de werkgroep die deze avonden voorbereid en zat de avond in stadsdeel Segbroek voor.

Aan de slag! (Foto: Martijn Beekman)